Voorstelling

 

Als professioneel vastgoedmakelaar zijn wij - beter dan wie ook - geplaatst om U als mogelijke koper, verkoper, huurder, verhuurder,  bij te staan met raad en daad.

 

Voor U, die wellicht maar eens in uw loopbaan overgaat tot de aan- of verkoop van een woning, villa of noem maar op, moet deze U veel plezier schenken en mag deze nooit een redenen tot misnoegdheid zijn.

Immo Vandas werkt uitsluitend op Belgisch grondgebied. Immo Vandas is eveneens onderworpen aan de deontologische code van BIV: www.biv.be/de-vastgoedmakelaar/deontologie-van-de-vastgoedmakelaar

 
Daarom is het belangrijk dat U bij de juiste vastgoedmakelaar terecht komt.  Wij zijn professioneel opgeleid om U hier in bij te staan, U grondig te informeren over wat U koopt of eventueel verkoopt.  Dit is trouwens één van onze plichten als vastgoedmakelaar.
IMMO VANDAS V.O.F. is daarbij van oordeel dat de klant op de eerste plaats staat, zij het nu als koper of als verkoper, als  huurder of als verhuurder,  bij ons sta je altijd op de eerste rij !
 
Wij staan U bij om het vastgoed te zoeken waar U misschien al lang van droomt.  Misschien denkt U dat nieuwbouw projecten niet voor U zijn ?   Niets is daarom minder waar. 
Contacteer ons vrijblijvend, wij komen bij U langs wanneer het U past.  En onthou vooral dat U bij ons niets betaalt als U geen resultaat bekomt.
 
IMMO VANDAS V.O.F.
Weihagestraat 5 - 9700 Oudenaarde
Tel: 055/61.04.08 - Fax: 055/30.36.31
e-mail: info@vandas.be
adres van toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16b te 1000 Brussel
Beroepstitel: erkend vastgoedmakelaar BIV (501740)
www.biv.be

BTW nr: BE 0873 416 902
  Te koop
  Te huur
  Beschrijving
  Schattingen
  Ligging
  Contact
  Info
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

By VDB Webdesign Oudenaarde